Maserati şi-a prezentat supercarul MC20 în cadrul unui adevărat show organizat în Modena, Italia. Noua eră pentru producătorul auto italian a fost deschisă cu un eveniment spectaculos, unic de acest gen, spre deosebire de orice s-a mai văzut anterior în industria auto.

Evenimentul a avut loc pe teritoriul circuitului Modena, deoarece Modena, casa Maserati de peste 80 de ani, este, de asemenea, inima “Motor Valley” a Italiei și epicentrul de pasiune, dragostea de excelență auto și de performanță.

Spectacolul a fost atât real, cât și virtual (disponibil în 5 limbi: engleză – limba evenimentului – italiană, spaniolă, coreeană și japoneză) și a fost însoțit, de la distanță, de două evenimente simultan oglindite în New York și Tokyo. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!