/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Premieră: Noul Maserati MC20 anunţă revenirea mărcii în motorsport şi va fi şi electric

missing
10 septembrie 2020, ora 12:37

Maserati şi-a prezentat supercarul MC20 în cadrul unui adevărat show organizat în Modena, Italia. Noua eră pentru producătorul auto italian a fost deschisă cu un eveniment spectaculos, unic de acest gen, spre deosebire de orice s-a mai văzut anterior în industria auto.

Evenimentul a avut loc pe teritoriul circuitului Modena, deoarece Modena, casa Maserati de peste 80 de ani, este, de asemenea, inima “Motor Valley” a Italiei și epicentrul de pasiune, dragostea de excelență auto și de performanță.

Spectacolul a fost atât real, cât și virtual (disponibil în 5 limbi: engleză – limba evenimentului – italiană, spaniolă, coreeană și japoneză) și a fost însoțit, de la distanță, de două evenimente simultan oglindite în New York și Tokyo. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram