Segmentul de lux al locuințelor pare a fi inaccesibil la prima vedere, în realitate însă lucrurile stau alt fel. Pentru confortul proprietarilor și bunăstarea familiilor tinere, care își doresc un apartament într-un bloc de calitate cu facilități premium, companiile de construcție și-au adaptat condițiile de plată.

Oasis Apartments a lansat 3 metode noi de plată pentru clienții săi. Este vorba despre achitarea în rate, fără % și comisioane de la bancă!

Timp de o singură zi, doar cu buletinul, fără implicarea băncii și fără certificat de salariu, clientul poate intra în posesia apartamentului.Noua metodă de achitare le este pusă la dispoziția clienților celora care au venituri înafară de cele oficiale. Potrivit companiei de construcție, au venit mai multe cereri din partea moldovenilor sosiți de peste hotarele țării.

Acum la Oasis, familiile deja pot intra în posesia unui apartament în variantă albă impecabilă.

Oasis Apartments este un complex locativ de anvergură, amplasat nemijlocit în inima sectorului Râșcani. Aici veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru comoditatea Dvs. cotidiană.
Nu ratați șansa! Alegeți acum apartamentul propriu la etajul dorit!

Sună acum: +373 69 689 333

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!