/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Deputații Pro Moldova au chemat-o pe ministra Sănătății la audieri în Parlament

missing
10 septembrie 2020, ora 10:29

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost chemată la audieri de către deputații grupului parlamentar Pro Moldova. O solicitare în acest sens a fost făcută de deputata Ruxanda Glavan înaintea ședinței plenare a Legislativului într-un briefing de presă.

Potrivit deputatei, actuala guvernare are o atitudine necuvenită față de personalul medical, care nu au echipamentul necesar și lucrează la limtă. În același timp deputata a solicitat acordarea și mai departe a indemnizației de 16.000 de lei pentru lucrătorii medicali care s-au infectat cu noul tip de coronavirus la locul de muncă. Precizăm că Guvernul a venit cu inițiativa de abrogare a acestei decizii, iar proiectul se găsește pe ordinea de zi a ședineței Parlamentului de astăzi.

/LIVE VIDEO/ Ședința Parlamentului. Proiectul Guvernului privind anularea indemnizațiilor unice, pe ordinea de zi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram