Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost chemată la audieri de către deputații grupului parlamentar Pro Moldova. O solicitare în acest sens a fost făcută de deputata Ruxanda Glavan înaintea ședinței plenare a Legislativului într-un briefing de presă.

Potrivit deputatei, actuala guvernare are o atitudine necuvenită față de personalul medical, care nu au echipamentul necesar și lucrează la limtă. În același timp deputata a solicitat acordarea și mai departe a indemnizației de 16.000 de lei pentru lucrătorii medicali care s-au infectat cu noul tip de coronavirus la locul de muncă. Precizăm că Guvernul a venit cu inițiativa de abrogare a acestei decizii, iar proiectul se găsește pe ordinea de zi a ședineței Parlamentului de astăzi.

/LIVE VIDEO/ Ședința Parlamentului. Proiectul Guvernului privind anularea indemnizațiilor unice, pe ordinea de zi

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!