/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Accident grav în raionul Cimişlia! Conducătorul maşinii a decedat

missing
11 septembrie 2020, ora 16:34

Un grav accident rutier cu implicarea a două automobile a avut loc în această după amiază în raionul Cimişlia, la intrarea în satul Gura Galbenei dinspre Hînceşti. Poliţia şi pompierii sunt la faţa locului.

Liliana Puşcaşu, ofiţerul de presă al IGSU, a comunicat pentru AutoBlog.MD că apelul la 112 a fost înregistrat la ora 14:15. În accident au fost implicate două automobile, unul de model VAZ, iar al doilea de marcă BMW.

Sedanul german a fost cuprins de flăcări în urma impactului, iar conducătorul din VAZ a decedat pe loc, fiind nevoie de a fi descarcerat. Mai multe detalii şi imagini vezi pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram