Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns la închisoare cu titlul care i-a fost conferit de presă – “cel mai neghiob criminal/infractor al Australiei”, notează cotidianul Daily Mail.

Simon Tu s-a făcut de râs şi în lumea interlopă, asta după ce a condus în calitate de curier un microbuz cu droguri în valoare de 130 milioane de dolari SUA (metamfetamină) şi pe care l-a izbit de câteva maşini de poliţie parcate pe o stradă.

Simon Tu trecuse pe lângă o secție de poliție de pe strada Ethel din suburbia Eastwood a oraşului Sydney, într-o dimineață de luni a lunii iulie care a trecut, moment în care se presupune că a adormit niţel, exact în momentul cel mai nepotrivit. Vezi momentul accidentului în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!