/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În weekend, traficul rutier va fi suspendat pe două străzi din Capitală

11 septembrie 2020, ora 16:05

Primăria municipiului Chișinău informează că de mâine dimineață până duminică dimineață va fi suspendat traficul rutier pe strada N. Testemițanu, în perimetrul str. Grenoble – str. Constantin Vârvan, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii de către Î.M. Regia „Exdrupo”.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

Ruta de autobuz nr.9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa – șos. Hâncești – str. Miorița – str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur  de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi – str. Pan Halippa – str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

De asemenea, în perioada 12 septembrie (ora 22:00) – 13 septembrie (ora 06:00) 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin – str. Mihai Eminescu, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă – Canal Chișinău”.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram