/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Încă o aniversare marcată de BMW! Acum 25 de ani a apărut modelul Z3

11 septembrie 2020, ora 11:54

Se împlinesc 25 de ani de când producţia primului şi ultimului BMW Z3 din istoria a început la uzina BMW din Spartanburg (SUA), acest roadster compact devenind primul al mărcii fabricat exclusiv în afara Germaniei.

Z3 Roadster a fost introdus prin intermediul unui comunicat de presă video de către BMW North American pe 12 iunie 1995. Producția în masă a început pe 20 septembrie 1995.

Istoria sa este plină de succese, unul dintre care fiind numărul total de 297.087 de unităţi construite. Iar primul om care a condus un model BMW Z3 a fost celebrul James Bond în “Golden Eye”, una din peliculele ce l-au avut ca erou pe Agentul 007. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram