Se împlinesc 25 de ani de când producţia primului şi ultimului BMW Z3 din istoria a început la uzina BMW din Spartanburg (SUA), acest roadster compact devenind primul al mărcii fabricat exclusiv în afara Germaniei.

Z3 Roadster a fost introdus prin intermediul unui comunicat de presă video de către BMW North American pe 12 iunie 1995. Producția în masă a început pe 20 septembrie 1995.

Istoria sa este plină de succese, unul dintre care fiind numărul total de 297.087 de unităţi construite. Iar primul om care a condus un model BMW Z3 a fost celebrul James Bond în “Golden Eye”, una din peliculele ce l-au avut ca erou pe Agentul 007. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!