Comisia Electorală Centrală a înregistrat grupurile de inițiativă pentru susținerea candidaților Igor Dodon și Serghei Toma pentru alegerile prezidențiale din acest an. O decizie în acest sens a fost luată în ședința din 11 septembrie.

A fost înregistrat grupul de inițiativă a candidatului independent „înaintat de 100 de cetățeni”, printre care socialiști, Igor Dodon. Conducătorul grupului este secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

De asemenea, a fost înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de președinte al R. Moldova din partea Partidului Oamenilor Muncii, Serghei Toma.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.

Batrâncea la CEC: „Eu fac parte din grupul de inițiativă pentru susținerea lui Igor Dodon ca cetățean, nu ca membru de partid”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!