/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pot strânge semnături. CEC a înregistrat grupurile de inițiativă pentru susținerea candidaților Igor Dodon și Serghei Toma

missing
11 septembrie 2020, ora 09:45

Comisia Electorală Centrală a înregistrat grupurile de inițiativă pentru susținerea candidaților Igor Dodon și Serghei Toma pentru alegerile prezidențiale din acest an. O decizie în acest sens a fost luată în ședința din 11 septembrie.

A fost înregistrat grupul de inițiativă a candidatului independent „înaintat de 100 de cetățeni”, printre care socialiști, Igor Dodon. Conducătorul grupului este secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

De asemenea, a fost înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de președinte al R. Moldova din partea Partidului Oamenilor Muncii, Serghei Toma.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.

Batrâncea la CEC: „Eu fac parte din grupul de inițiativă pentru susținerea lui Igor Dodon ca cetățean, nu ca membru de partid”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram