/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premiera la TV8! Începem știrile de weekend cu Mihaela Dicusar. Nu rata jurnalul de la ora 19:00

missing
11 septembrie 2020, ora 17:14

Știm că aveți nevoie de informații veridice, obiective și echidistante nu doar de luni până vineri, de aceea am extins programul de lucru al echipei de știri și pentru zilele de weekend. Începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă și duminică, tradițional, la 19.00, vă așteptăm la știri la TV8.

Prezentatoarea-surpriză a acestor buletine este frumoasa noastră colegă reporteră Mihaela Dicusar. Cea care v-a oferit în ultimul an știri și reportaje de la cele mai importante evenimente.

Pe lângă știrile de zi, jurnalele de weekend vor conține subiecte complexe, relatate profesionist,în care vor fi abordate cele mai dureroase probleme ale societății, printre care accesul la educație, justiție sau la servicii medicale de calitate.

Știri de weekend, un show de seară și emisiuni noi. Ce pregătește tv8 din septembrie pentru telespectatorii săi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram