/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Premieră: Noul Brabham BT62R – supercar stradal pe baza unei maşini de circuit

missing
11 septembrie 2020, ora 13:28

Producătorul auto australian Brabham Automotive este încântat să dezvăluie noul supercar stradal BT62R!

Cu el, familia de modele BT62 se extinde până la trei configurații, alăturându-se vehiculelor cu specificații Ultimate Track (de circuit) și Competition (de curse). Această linie de maşini se adresează atât colecționarilor, piloţilor, cât și șoferilor pasionaţi, promițând exclusivitate, individualitate și performanță de neegalat.

Noutatea este şi o piatră de hotar semnificativă pentru Brabham Automotive, în drumul spre lansarea unui nou model, unul care va fi o mașină stradală complet omologată. Află mai multe detalii, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram