Ministerul rus al Afacerilor Interne pregăteşte o cerere suplimentară către autorităţile germane cu privire la cazul Navalnîi. Autoriţăţile de la Moscova cer ca anchetatori ruşi să fie prezenţi atunci când experţii germani efectuează acţiuni de investigare despre opozantul rus.

MAI de la Moscova cere ca anchetatori ruşi să fie prezenţi atunci când experţii germani efectuează acţiuni de investigare a cazului Navalnîi, inclusiv atunci când obţin explicaţii, scrie în cererea ministrului, informează Mediafax.

Guvernul german a anunţat pe 2 septembrie, că testele toxicologice arată „fără echivoc” că Aleksei Navalnîi, internat într-un spital din Berlin, a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Novociok.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!