/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Rusia pregăteşte o cerere suplimentară pentru Germania cu privire la cazul Navalnîi

missing
11 septembrie 2020, ora 12:05

Ministerul rus al Afacerilor Interne pregăteşte o cerere suplimentară către autorităţile germane cu privire la cazul Navalnîi. Autoriţăţile de la Moscova cer ca anchetatori ruşi să fie prezenţi atunci când experţii germani efectuează acţiuni de investigare despre opozantul rus.

MAI de la Moscova cere ca anchetatori ruşi să fie prezenţi atunci când experţii germani efectuează acţiuni de investigare a cazului Navalnîi, inclusiv atunci când obţin explicaţii, scrie în cererea ministrului, informează Mediafax.

Guvernul german a anunţat pe 2 septembrie, că testele toxicologice arată „fără echivoc” că Aleksei Navalnîi, internat într-un spital din Berlin, a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Novociok.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram