/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Nu rata premiera serialului de comedie Oamenii - Zâmbărele. Urmărește primul episod în această duminică, doar la TV8

11 septembrie 2020, ora 17:25

Dacă permiți umorului să facă parte din viața ta, atunci vei fi un om fericit. Și în această perioadă dificilă pentru întreaga lume, echipa „Oamenii Zâmbărele” vrea să aducă culoare și zâmbete, prin intermediul unui serial de comedie, premiera căruia va avea loc în această duminică, la ora 18:30, doar la TV8. „Oamenii – Zâmbărele” este un serial autohton, cu implicarea actorilor din „Zâmbărele”. 

Satul Zâmbărele de Jos, este un sat la margine de Codru, unde soarele răsare din drepta și după fiecare ploaie iese curcubeul, iar satul pe la porți de la mic la mare, e să-l admiri. Lucrurile par să fie liniștite, atunci când le privești cu drona de sus. Parcă cocoșul cântă în loc de ceas, pupăza din tei stă și ea pe-o creangă și lumea încă tresare la fiecare sunet de transport, să vadă, poate a mai tras cineva pe acasă.

Dar într-o zi viața satului se schimbă toată. Vestea că în sat se întoarce Lionea a Elizavetei, care acuma e Leon, și că are planuri mari să filmeze la el în sat un film, bulversează viața unui sat întreg. Filmarea unui film devine preocuparea majoră a oamenilor din sat, Zâmbărele de Jos se transformă într-un Hollywood moldovenesc.

Acest sătuc este o lume în miniatură, cu bucurii dar și multe provocări precum intoleranța, lenea, invidia, lăcomia, discriminarea și sărăcia. Cu toate astea, oamenii din Zâmbărele de Jos sunt foarte optimiști, cred în minuni și sunt tare muncitori.

Proiectul este produs de ANTHILL, cu suportul IREX in Moldova și U.S. Embassy Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram