„Nu te vom lăsa să ne furi votul”, „Nu! Votul pentru 400 lei”, „Nu frauda alegerile”. Asta au scandat mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) care au organizat un flashmob în fața sediului președinției. Aceștia i-au cerut președintelui Igor Dodon să nu încerce să fraudeze alegerile care urmează să aibă loc pe 1 noiembrie 2020.

La eveniment au participat deputații Mihai Popșoi și Sergiu Litvinenco, dar și alți membri ai partidului. Unii dintre ei au purtat pancarte pe care scria: „Nu te vom lăsa să ne furi votul”, „Nu! Votul pentru 400 lei”, „Nu frauda alegerile”.

„Igor Dodon să nu încerce să fraudeze alegerile, pentru că oamenii nu vor dori încă odată o fraudă a alegerilor. Mai bine să nu încerce”, a declarat deputatul Sergiu Litvinenco.

Flashmobul a fost desfășurat în cadrul campaniei lansate de PAS Youth „Ne PASă – lucrăm acasă”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!