/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Nu votului pentru 400 de lei. PAS a organizat un flashmob în fața Președinției

missing
11 septembrie 2020, ora 16:35

„Nu te vom lăsa să ne furi votul”, „Nu! Votul pentru 400 lei”, „Nu frauda alegerile”. Asta au scandat mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) care au organizat un flashmob în fața sediului președinției. Aceștia i-au cerut președintelui Igor Dodon să nu încerce să fraudeze alegerile care urmează să aibă loc pe 1 noiembrie 2020.

La eveniment au participat deputații Mihai Popșoi și Sergiu Litvinenco, dar și alți membri ai partidului. Unii dintre ei au purtat pancarte pe care scria: „Nu te vom lăsa să ne furi votul”, „Nu! Votul pentru 400 lei”, „Nu frauda alegerile”.

„Igor Dodon să nu încerce să fraudeze alegerile, pentru că oamenii nu vor dori încă odată o fraudă a alegerilor. Mai bine să nu încerce”, a declarat deputatul Sergiu Litvinenco.

Flashmobul a fost desfășurat în cadrul campaniei lansate de PAS Youth „Ne PASă – lucrăm acasă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram