/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Video/ Un depozit militar de muniții a explodat în Iordania. Incidentul a avut loc în apropiere de mai multe baze militare

11 septembrie 2020, ora 11:54

O explozie puternică s-a produs în noaptea de joi spre vineri la un depozit de muniţii de la o bază a armatei iordaniene, declanşând un incendiu, potrivit unui purtător de cuvânt al guvernului, Amjad Al-Adaileh, relatează AFP, citat de Agerpres.ro.

„O explozie s-a produs vineri dimineaţa (…) într-un depozit în care se aflau obuze neutralizate, aparţinând forţelor armate”, a indicat purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Explozia a avut loc într-o zonă nelocuită Zarqa, la 25 km est de Amman, unde se află mai multe baze militare şi depozite de muniţii.

Imagini postate pe reţelele de socializare arătau o minge de foc uriaşă, însoţită de zgomotul mai multor explozii.

„În prezent nu există victime”, a precizat purtătorul de cuvânt Amjad Al-Adaileh. Potrivit primelor elemente ale anchetei, explozia ar fi fost cauzată de un scurtcircuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram