TV8 lansează un nou proiect „Efect 9.6” – o emisiune despre conflictele sociale din Republica Moldova. Aceasta va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă pe postul nostru de televiziune.

„Vrem să discutăm conflictele existente din societatea noastră, să analizăm dacă este un anumit conflict real sau imaginar/impus, și să vedem dacă putem găsi un numitor comun aflându-ne pe baricade diferite. Există oare un adevăr suprem, sau fiecare are adevărul său? Putem oare conviețui având adevăruri diferite? Este oare posibilă o societate fără conflicte?” Angelica Frolov, moderatoarea „Efect 9.6”.

La toate aceste întrebări vor cauta răspunsuri Angelica Frolov și invitații săi. Urmăriți „Efect 9.6”, din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 11:20, doar la TV8!

Cine va fi primul invitat și subiectul discutat vedeți aici:

Știri de weekend, un show de seară și emisiuni noi. Ce pregătește tv8 din septembrie pentru telespectatorii săi

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!