/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Chicu, după ședința legislativului de ieri: „Acest Parlament trebuie dizolvat fără întârziere”

missing
12 septembrie 2020, ora 09:49

După ce Parlamentul s-a întrunit ieri în prima ședință din această sesiune, premierul Ion Chicu a declarat astăzi că legislativul actual trebuie dizolvat „fără întârziere”.

Despre aceasta premierul a scris într-un mesaj matinal pe o rețea de socializare.

Am avut prima ședință a Parlamentului. Populismul e mai grav ca virusul și seceta. Oamenii responsabili din legislativul actual au rămas în minoritate. Acest Parlament trebuie dizolvat fără întârziere”, a scris premierul.

Ieri a avut loc prima ședință a legislativului din actuala sesiune parlamentară. Printre proiectele adoptate este rectificarea bugetului, proiectul de modificare a Legii cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport și pachetul de măsuri pentru susținerea cadrelor didactice, producătorilor agricoli, altor categorii de angajați și angajatori, în condițiile efectelor economice ale ”COVID-19” și secetei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram