După ce Parlamentul s-a întrunit ieri în prima ședință din această sesiune, premierul Ion Chicu a declarat astăzi că legislativul actual trebuie dizolvat „fără întârziere”.

Despre aceasta premierul a scris într-un mesaj matinal pe o rețea de socializare.

Am avut prima ședință a Parlamentului. Populismul e mai grav ca virusul și seceta. Oamenii responsabili din legislativul actual au rămas în minoritate. Acest Parlament trebuie dizolvat fără întârziere”, a scris premierul.

Ieri a avut loc prima ședință a legislativului din actuala sesiune parlamentară. Printre proiectele adoptate este rectificarea bugetului, proiectul de modificare a Legii cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport și pachetul de măsuri pentru susținerea cadrelor didactice, producătorilor agricoli, altor categorii de angajați și angajatori, în condițiile efectelor economice ale ”COVID-19” și secetei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!