/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică recomandă deschiderea secțiilor de vot în afara instituțiilor de învățământ

missing
12 septembrie 2020, ora 13:20

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică le recomandă autorităților să nu deschidă secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale din acest an în instituțiile de învățământ. Recomandarea se conține în hotărârea emisă ieri de CESP.

Se recomandă, după posibilitate, organizarea activității birourilor electorale/secțiilor de votare în alte instituții/edificii decât instituțiile de învățământ, reieșind din situația epidemiologică prin infecția cu COVID-19”, se spune în hotărâre.

De asemenea, specialiștii recomandă Comisiilor electorale de circumscripție să coordoneze instituțiile preconizate pentru organizarea scrutinului electoral cu Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică întru asigurarea respectării măsurilor de sănătate publică.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc pe 1 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram