Comisia Extraordinară de Sănătate Publică le recomandă autorităților să nu deschidă secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale din acest an în instituțiile de învățământ. Recomandarea se conține în hotărârea emisă ieri de CESP.

Se recomandă, după posibilitate, organizarea activității birourilor electorale/secțiilor de votare în alte instituții/edificii decât instituțiile de învățământ, reieșind din situația epidemiologică prin infecția cu COVID-19”, se spune în hotărâre.

De asemenea, specialiștii recomandă Comisiilor electorale de circumscripție să coordoneze instituțiile preconizate pentru organizarea scrutinului electoral cu Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică întru asigurarea respectării măsurilor de sănătate publică.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc pe 1 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!