Zece persoane au fost reţinute, cu forţa, în Minsk, după ce s-au adunat la o acțiune în fața unei biserici. Oamenii s-au strâns în faţa unei biserici pentru a-i ura „La mulţi ani” Svetlanei Tihanovskaia, scrie Mediafax.

Violenţele din Belarus continuă. Oamenii s-au adunat în faţa unei biserici din Minsk, pentru a-i ura „la mulţi ani!” Svetlanei Tsikhanouskaya, liderul Opoziţiei. Deşi era o manifestaţie liniştită, forţele de ordine au intervenit, şi cel puţin zece persoane, majoritatea femei, au fost reţinute.

A trecut o lună de când oamenii ies în stradă să protesteze împotriva lui Alexandr Lukashenko, acuzat că a câştigat alegerile prin fraudă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!