/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Record mondial. Țara care a raportat peste 97.000 de cazuri noi de COVID în doar 24 de ore

missing
12 septembrie 2020, ora 18:38

India a raportat sâmbătă 97.570 de cazuri noi de coronavirus, potrivit Ministerului Sănătății, fiind a treia zi consecutiv când țara asiatică a stabilit un record global privind infecțiile zilnice, scrie digi24.ro.

Bilanțul morților se ridică la 77.472 de decese. De asemenea, ministerul a raportat că 1.091.251 de teste COVID-19 au fost efectuate vineri, ceea ce a ridicat numărul total de teste din țară la 55.189.226.

India ocupă în prezent locul al doilea în clasamentul ţărilor care au cele mai multe persoane diagnosticate cu COVID-19, fiind depăşită doar de Statele Unite, care au raportat peste 6,4 milioane de cazuri.

Primul caz de COVID-19 din India a fost raportat pe 30 ianuarie. Numărul cazurilor a crescut considerabil după ce guvernul de la New Delhi a relaxat la sfârşitul lunii mai măsurile stricte de carantină implementate timp de două luni pentru a limita impactul pandemiei asupra economiei naţionale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram