/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Aproape patru mii de familii social-vulnerabile din Capitală vor primi ajutoare financiare

missing
14 septembrie 2020, ora 14:27

3800 de persoane și familii social-defavorizate din capitală și suburbii vor beneficia de ajutoare financiare din partea autorităților publice locale. O decizie în acest sens a fost aprobată săptămâna trecută de Comisia pentru stabilirea și acordarea ajutorului material persoanelor defavorizate din municipiul Chișinău.

Șefa Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, a menționat la ședința de astăzi că 915 persoane cu deficiențe auditive vor primi ajutoare financiare către Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități de auz, marcată în acest an pe 27 septembrie.

Totodată, către data de 1 octombrie, Ziua internațională a persoanelor în etate, 2000 de oameni în vârstă vor beneficia de ajutor din partea autorităților locale. Iar cu ocazia Zilei internaționale a nevăzătorilor și a persoanelor cu deficiențe de vedere 840 de membri ai Asociației nevăzătorilor, inclusiv 37 de părinți care educă copii cu probleme de vedere, vor beneficia de ajutor material.

Totodată, autoritățile nu au precizat care vor fi sumele acestor indemnizații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram