Cadavrul unui nou născut a fost găsit astăzi la uzina de sortare a deșeurilor din Chișinău. Pruncul ar fi fost găsit de către angajații uzinei la ora 18.10, potrivit oamenilor legii.

Astfel, IP Ciocana a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, de către angajații uzinei de sortare a dețeurilor, precum că au gasit cadavrul unui nou născut. La fața locului s-a deplasat o grupa operativă a inspectoratului,  dar și medicul legist.

La examinarea de către medicul legist la fața locului s-a stabilit că pruncul se afla în stare de putrefacție, cadavrul pruncului a fost indreptat la CML pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Pe cazul dat a fost initiat un proces penal, dar și de identificare a mamei copilului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!