Circulația rutieră de pe strada Vissarion Belinschi și Bariera Sculeni, în perimetrul str. Ion Pelivan – str. Milano, va fi suspendată. Măsura, impusă în perioada 15-22 septembrie, este luată în legătură cu desfășurarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct.

Tot în această perioadă, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Pelivan, tronson str. Vissarion Belinschi și str. Alexandru Donici, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct.

Șoferii, care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier, sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să evite zona.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!