Un bărbat de 72 de ani din satul Palanca, raionul Ștefan Vodă a fost găsit, duminică, 13 septembrie, fără suflare într-o curte părăsită din localitate. Polițiștii susțin că pe corpul acestuia au fost depistate urme de moarte violentă.

Potrivit poliției, bărbatul de 72 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei gospodării părăsite. Potrivit primelor investigații efectuate, medicii legiști au depistat urme de moarte violentă pe suprafața corpului, sub formă de vătămături în regiunea capului.

După ce au fost audiați mai mulți localinici, polițiștii au reținut un suspect. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani originar din Palanca, bănuit de comiterea infracțiunii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!