Poliţiştii din comuna Popricani din judeţul Iaşi au rezolvat, sâmbătă noaptea, un caz în care protagoniştii s-au comportat ca nişte actori din filmele cu proşti.

Doi tineri, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Probota din apropiere, după ce au chefuit bine toată după-amiaza, s-au hotărât se meargă în vizită la un amic de-al lor din Perieni, staul vecin.

Deja se înnoptase şi traficul era redus, iar cei doi au socotit că n-o să fie probleme, aşa că s-au urcat în maşină şi au plecat din Probota. Însă, la volan nu se afla proprietarul maşinii, care deţine permis de conducere, ci prietenul său care în viaţa lui nu a avut aşa ceva. Pe drum, au fost opriţi de un echipaj al Poliţiei din Popricani. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!