/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Incredibil, dar adevărat! Materiale de construcție s-au găsit sub capota mai multor Tesla Model Y

missing
14 septembrie 2020, ora 12:41

Proprietarii noului Tesla Model Y continuă să se minuneze de calitatea asamblării acestui electromobil.

După ce posesorii s-au plâns de o caroserie vopsită prost, zgârieturi, murdărie şi fire desprinse pe tapiţerie, garnituri din cauciuc nefixate bine la uşi, spaţii cu o diferenţă vizibilă între panourile caroseriei şi alte lucruri, iată că mai nou, sub capotă, sau găsit câteva elemente de fixare folosite de regulă în crearea/întreţinerea de mobilier, dar şi bandă adezivă!

Șase luni au trecut de la momentul startului livrărilor, dar problemele de calitate nu par să fi dispărut. De altfel, tindem să credem că Model Y pentru piaţa europeană, care va fi produs la fabrica ce se construieşte în Germania, nu se va deosebi cu nimic. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram