/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Israelul impune o nouă carantină la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19

missing
14 septembrie 2020, ora 11:11

Guvernul israelian a aprobat impunerea unei carantine totale de trei săptămâni la nivel național, începând de vineri, 18 septembrie, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Ambasada R. Moldova în Israel anunță că în perioada menționată pe teritoriul statului Israel se introduce limitarea la deplasarea pe o rază mai mare de 500 de metri de la domiciliu, întrunirile în grupuri sunt limitate la 10 persoane în încăpere și 20 în aer liber, locațiile turistice și de agrement, mall-urile, hotelurile și sălile de sport vor fi închise, restaurantele și cafenelele vor lucra doar în regim de livrare.

Ţară cu circa 9,2 milioane de locuitori, Israelul a raportat duminică 1.037 de noi cazuri de COVID-19, după ce la începutul săptămânii numărul zilnic al acestora depăşise 4.000.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram