Guvernul israelian a aprobat impunerea unei carantine totale de trei săptămâni la nivel național, începând de vineri, 18 septembrie, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Ambasada R. Moldova în Israel anunță că în perioada menționată pe teritoriul statului Israel se introduce limitarea la deplasarea pe o rază mai mare de 500 de metri de la domiciliu, întrunirile în grupuri sunt limitate la 10 persoane în încăpere și 20 în aer liber, locațiile turistice și de agrement, mall-urile, hotelurile și sălile de sport vor fi închise, restaurantele și cafenelele vor lucra doar în regim de livrare.

Ţară cu circa 9,2 milioane de locuitori, Israelul a raportat duminică 1.037 de noi cazuri de COVID-19, după ce la începutul săptămânii numărul zilnic al acestora depăşise 4.000.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!