Noua eră a în care a intrat Maserati cu noul MC20 cuprinde, de asemenea, personalizarea mașinilor sale. Datorită noului program Maserati FUORISERIE, devine acum posibil de personalizat din fabrică fiecare automobil pe gustul clientului, iar fiecărui cumpărător i se oferă posibilitatea unei experiențe unice în noul magazin de croitorie auto, care va fi creat la sediul din Modena.

Pentru a ajuta clienții să-și găsească drumul în jurul miilor de combinații posibile, Maserati a creat trei colecții de bază ca puncte de plecare, numite Corse, Unica și Futura, toate care exprimă puterea brandului și reprezintă valorile sale, unind performanțe uluitoare cu eleganță și inovație.

Trei mașini Maserati Trofeo – un Ghibli, un Quattroporte și un Levante – au fost pregătite pentru a reprezenta și identifica cele trei colecții și au prezentat manifestul programului FUORISERIE, cu un exemplu tangibil al potențialelor de personalizare ale mărcii. Vezi cum arată acestea în detalii pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!