Acum câteva ore, în seara zilei de ieri, 13 septembrie, un conducător auto a fost surprins cum circulă cu viteză excesivă pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Acesta a demonstrat că îi este absolut indiferent nu numai de regimul de viteză stabilit în oraş, ci şi de regulile elementare de securitate. De camerele de supraveghere a traficului pe post de sperietori, aşa cum le consideră unii, nu mai vorbim.

Ce l-a motivat să-şi uite piciorul pe accelerator nu putem şti, precum nici nu putem afirma că a fost vreo cursă, un al doilea participant nefiind vizibil în cadru. Citeşte continuarea articolului şi vezi imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!