/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Raionul Leova: Momentul răsturnării unei maşini care intră cu viteză într-o curbă, surprins de o cameră

missing
14 septembrie 2020, ora 14:56

Un accident rutier grav cu răsturnarea unui automobil a fost surprins astăzi pe un drum din raionul Leova, între localităţile Sărata Nouă şi Iargara.

Imaginile cu ceea ce s-a întâmplat au fost surprinse de camera de bord dintr-o altă maşină care rula pe sensul opus, în întâmpinare.

Din clipul postat pe pagina AutomobilistMD se poate observa cum s-a produs exact totul. Conducătorul maşinii din imagine a intrat cu o viteză mare în curbă, fără să o adapteze, iar în rezultatul forţelor, pe care le ştim din fizică, inevitabil s-a răsturnat. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi află ce spune poliţia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram