Trotuarul din str.Bănulescu-Bodoni, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Columna, urmează să intre în curând în reparaţie. În legătură cu acest lucru, primarul Capitalei, Ion Ceban, le-a cerut agenților economici care comercializează flori să nu le mai vândă pe trotuar.

Am solicitat agenţilor economici care comercializează acolo flori și ocupă trotuarul abuziv, să elibereze zona dedicată pietonilor. Astfel, florile trebuie să fie comercializate nu pe trotuar, dar în gherete. În paralel, am solicitat ca pentru gheretele de flori din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni să fie elaborat un proiect de modernizare deoarece sunt amplasate în centrul istoric al capitalei şi nu corespund estetic zonei date. Ne propunem ca în anul viitor să reabilităm şi Parcul Catedralei, de aceea, este foarte important ca aspectul gheretelor de flori să corespundă noului concept de modernizare a zonei verzi”, a anunțat Ceban.

Totodată, în weekend, pe acest segment de stradă au fost curăţaţi sau tăiaţi copacii uscaţi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!