/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trotuarul de pe strada Bănulescu-Bodoni va fi reparat. Care va fi soarta gheretelor cu flori

14 septembrie 2020, ora 13:31

Trotuarul din str.Bănulescu-Bodoni, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Columna, urmează să intre în curând în reparaţie. În legătură cu acest lucru, primarul Capitalei, Ion Ceban, le-a cerut agenților economici care comercializează flori să nu le mai vândă pe trotuar.

Am solicitat agenţilor economici care comercializează acolo flori și ocupă trotuarul abuziv, să elibereze zona dedicată pietonilor. Astfel, florile trebuie să fie comercializate nu pe trotuar, dar în gherete. În paralel, am solicitat ca pentru gheretele de flori din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni să fie elaborat un proiect de modernizare deoarece sunt amplasate în centrul istoric al capitalei şi nu corespund estetic zonei date. Ne propunem ca în anul viitor să reabilităm şi Parcul Catedralei, de aceea, este foarte important ca aspectul gheretelor de flori să corespundă noului concept de modernizare a zonei verzi”, a anunțat Ceban.

Totodată, în weekend, pe acest segment de stradă au fost curăţaţi sau tăiaţi copacii uscaţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram