Starea politicianului rus Alexei Navalnîi continuă să se îmbunătățească. Declarația se regăsește într-un comunicat al clinicii din Berlin „Charite”, unde acesta este tratat.

Navalnîi a fost deconectat cu succes de la aparatul de ventilație artificială pulmonară (ALV). În prezent se află în curs de mobilizare și poate să-și părăsească patul pentru perioade scurte de timp, anunță cei e Charité.

Spitalul menționează că decizia de a face publice detalii despre starea de sănătate a domnului Navalnîi a fost luată în consultare cu pacientul și soția sa.

Lui Alexei Navalnîi i s-a făcut rău în timpul zborului la bordul avionului Tomsk-Moscova, după care linia a aterizat urgent la Omsk, unde politicianul a fost internat. Două zile mai târziu a fost dus la clinica Charite din Berlin.

Pe 2 septembrie, autoritățile germane au anunțat că Navalnîi a fost otrăvit cu un agent nervos din grupul Novichok.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!