Este a șasea lună când medicii din R. Moldova lucrează pe timp de pandemie de Covid-19. Virus care a schimba mersul lucrurilor pentru mulți dintre noi. Aceștia merg zilnic la muncă pentru a salva vieți și îndeamnă cetățenii să respecte măsurile de precauție, căci spun ei în spatele lor este familia, părinții și copiii, și dacă cad, „atunci îi punem pe ei în pericol”.

Într-un scurt video publicat de UNDP, aceștia mărturisesc că merg la lucru cu gânduri bune, că nu știu când li se termină tura, iar cel mai greu le-a fost când le-au spus familiei că vor lucra în secțiile bolnavilor cu Covid-19 sau când au văzut oameni murind de alte patologii pe fonul stresului sau când un copil de doar o lună este infectat cu Covid-19.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 42 978.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!