/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Când trebuie să înveți să te uiți la un copil pozitiv care are doar o lună”. Medicii din prima line spun când le-a fost cel mai greu în pandemia de Covid-19

missing
14 septembrie 2020, ora 13:33

Este a șasea lună când medicii din R. Moldova lucrează pe timp de pandemie de Covid-19. Virus care a schimba mersul lucrurilor pentru mulți dintre noi. Aceștia merg zilnic la muncă pentru a salva vieți și îndeamnă cetățenii să respecte măsurile de precauție, căci spun ei în spatele lor este familia, părinții și copiii, și dacă cad, „atunci îi punem pe ei în pericol”.

Într-un scurt video publicat de UNDP, aceștia mărturisesc că merg la lucru cu gânduri bune, că nu știu când li se termină tura, iar cel mai greu le-a fost când le-au spus familiei că vor lucra în secțiile bolnavilor cu Covid-19 sau când au văzut oameni murind de alte patologii pe fonul stresului sau când un copil de doar o lună este infectat cu Covid-19.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 42 978.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram