Ambasada Olandei în Republica Moldova a inițiat o campanie în contextul alegerilor prezidențiale, care urmează să aibă loc la 1 noiembrie. Săptămânal, oficiul Ambasadei publică câte un mesaj prin care îndeamnă cetățenii la o alegere liberă, conștientă și informată. 

Primul mesaj – „Votează protejat” – a fost lansat săptămâna trecută.

Întreaga campanie se va derula pe parcursul lunilor septembrie și octombrie.

Alegerile sunt un exercițiu democratic, în care fiecare cetățean este liber să își aleagă viitorul. În ultimii ani, oficiul Ambasadei Țărilor de Jos la Chișinău a susținut inițiative venite să sprijine alegerile libere și corecte. Considerăm că cetățenii Republicii Moldova merita să aleagă liber și conștient viitorul lor”, susțin reprezentanții Ambasadei.

Pe lânga această campanie, Ambasada susține misiunea de observare a alegerilor ENEMO, care în curând își va începe misiunea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!