/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Pus pe Vot”. În prag de alegeri, Ambasada Olandei a lansat o campanie de informare și conștientizare a votului

missing
14 septembrie 2020, ora 13:24

Ambasada Olandei în Republica Moldova a inițiat o campanie în contextul alegerilor prezidențiale, care urmează să aibă loc la 1 noiembrie. Săptămânal, oficiul Ambasadei publică câte un mesaj prin care îndeamnă cetățenii la o alegere liberă, conștientă și informată. 

Primul mesaj – „Votează protejat” – a fost lansat săptămâna trecută.

Întreaga campanie se va derula pe parcursul lunilor septembrie și octombrie.

Alegerile sunt un exercițiu democratic, în care fiecare cetățean este liber să își aleagă viitorul. În ultimii ani, oficiul Ambasadei Țărilor de Jos la Chișinău a susținut inițiative venite să sprijine alegerile libere și corecte. Considerăm că cetățenii Republicii Moldova merita să aleagă liber și conștient viitorul lor”, susțin reprezentanții Ambasadei.

Pe lânga această campanie, Ambasada susține misiunea de observare a alegerilor ENEMO, care în curând își va începe misiunea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram