Un tânăr de 28 de ani a fost arestat de poliție, după ce timp de patru ani ar fi racolat mai multe fete și le-ar fi impus să presteze servicii sexuale contra plată.

Potrivit poliției, tinerele au fost adăpostite în diferite apartamente din Chișinău, unde erau determinate să presteze servicii sexuale contra plată. Anunțurile de prestare a serviciilor sexuale fiind plasate și gestionate de către bănuit, pe platformele de publicitate.

În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că, bănuitul a exploatat sexual cel puțin șase victime, venitul obținut de către acesta per persoană varia de la 1000 până la 6000 de lei zilnic.

Din banii obținuți, potrivit poliției, suspectul și-a procurat diferite bunuri, inclusiv un automobil. În cazul în care victimele sesizau faptul exploatării și recurgeau la încetarea relațiilor cu bănuitul, erau maltratate sau amenințate cu aplicarea forței fizice sau cu expunerea fotografiilor și secvențelor video pe rețelele de socializare, în care acestea apar nud.

Ulterior, bănuitul a fost arestat pentru 30 de zile, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată riscă o pedeapsă de până la 20 ani privațiune de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!