/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

„50-70 şoferi o fac zilnic!”. Un locuitor al Chişinăului, indignat de o încălcare la care nu reacţionează nici poliţia

missing
15 septembrie 2020, ora 14:42

Un locuitor al Chişinăului a rămas indignat de o încălcare la care apelează zilnic zeci de şoferi, iar pentru că nici poliţia nu poate reacţiona, potrivit bărbatului, acesta a decis să-şi împărtășească observațiile făcute pe o reţea de socializare.

Conform informaţiilor, ceea ce puteţi vedea în imaginile video ataşate, se întâmplă zilnic în sectorul Rîşcani, pe strada Nicolae Dimo 5/1, acolo unde există o porţiune de drum cu sens unic.

Deşi există la vedere un indicator de interzicere a circulaţiei “3.1 Acces interzis”, foarte mulţi conducători auto se fac că nici nu-l văd. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram