Un locuitor al Chişinăului a rămas indignat de o încălcare la care apelează zilnic zeci de şoferi, iar pentru că nici poliţia nu poate reacţiona, potrivit bărbatului, acesta a decis să-şi împărtășească observațiile făcute pe o reţea de socializare.

Conform informaţiilor, ceea ce puteţi vedea în imaginile video ataşate, se întâmplă zilnic în sectorul Rîşcani, pe strada Nicolae Dimo 5/1, acolo unde există o porţiune de drum cu sens unic.

Deşi există la vedere un indicator de interzicere a circulaţiei “3.1 Acces interzis”, foarte mulţi conducători auto se fac că nici nu-l văd. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!