/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Barcelona și Olympique Lyon sunt aproape de a bate palma

missing
15 septembrie 2020, ora 19:13

Barcelona este aproape să pună la punct primul transfer, după schimbarea antrenorului. Astfel, noul tehnician al catalanilor, Ronald Kuman, ar putea aduce lângă el un fost discipol de-al său. Este vorba despre unul dintre cei mai buni fotbaliști din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

După ce a condus-o pe Olympique Lyon până în semifinalele Ligii Campionilor, Memphis Depay este foarte aproape de a se transfera la Barcelona. Olandezul de 26 de ani este dorit pe Camp Nou de către Ronald Koeman, fostul său antrenor de la naționala Olandei.

Cotidianul olandez „De Telegraaf” notează că Barcelona și Olympique Lyon deja au bătut palma. Suma transferului ar fi în valoarea de 25 de milioane, iar anunțul oficial ar urma să vină în această săptămână. Pentru Depay, aceasta ar putea fi a doua aventură la o echipă mare, după ce în trecut a mai evoluat la Manchester United.

În „Teatrul viselor” olandezul însă a eșuat total, fiind „izgonit” după două sezoane modeste. Totuși, unii consideră că perioada nereușită a lui Depay la United a fost umbrită de accidentări. Acum, Depay se află în punctul culminant al carierei sale, iar interesul din partea Barcelonei confirmă acest lucru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram