/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Chelsea o învinge cu 3 la 1 pe Brighton, în prima etapă din Premier League

15 septembrie 2020, ora 19:09

Investițiile de sute de milioane de euro încep să dea roadă. Este vorba despre echipa engleză, Chelsea, care, în acest an, a fost cea mai activă pe piața transferurilor. Clubul patronat de oligarhul rus, Roman Abramovici, a cumpărat multe vedete noi și acum este gata să atingă cele mai înalte obiective.

După „shopping-ul” nebun din această vară, Chelsea începe încrezătoare noul sezon al campionatului englez. Prima adversară a londonezilor a fost Brighton and Hove Albion, care nu a putut însă opune prea multă rezistență. Chelsea a deschis scorul după 23 de minute, prin Jorginho, de la punctul cu var.

În startul reprizei secunde, a venit rândul lui Brighton să marcheze. Belgianul Trossard l-a învins pe Kepa, cu un șut de la distanță. Egalitatea însă nu a rezistat prea mult pe tabelă. Și asta pentru că, peste doar două minute, tânărul Reece James a readus-o pe Chelsea în avantaj.

După super golul lui James, Chelsea a prins aripi și, la puțin timp, a mai marcat o dată. De această dată, golul a venit din partea lui Kurt Zouma.

În această perioadă de transferuri, Chelsea a adus tocmai cinci fotbaliști noi și toți cu renume: Thiago Silva, Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech și Ben Chilwell.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram