/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cu motor V12 de 6.7 litri şi un look impresionant, noul Delage D12 ar trebui să ajungă pe piaţă în 2022

missing
15 septembrie 2020, ora 10:08

Delage este o marcă auto franceză din trecutul îndepărtat, care a produs maşini de lux şi de curse între anii 1905-1953 ai secolului trecut. Aceasta este pe cale să renască prin investiţiile antreprenorul francez Laurent Tapie, care a câștigat drepturile asupra mărcii Delage și a apelat, de asemenea, la sprijinul membrilor asociației Les Amis de Delage (“Prietenii lui Delage”) și a zece investitori.

Echipa include, de asemenea, directorul tehnic Benoit Bagur, care a lucrat la Ligier și în diviziile sportive ale Citroen, Volkswagen și SEAT, dar și fostul pilot de Formula 1 Jacques Villeneuve. Acesta din urmă îi va învăța pe viitorii clienţi cum să călărească până când singurul model care este planificat pentru debut – hipercarul numit D12.

Delage D12 nu este o noutate. Prototipul său cu două locuri pentru pasageri, poziţionate unul în spatele celuilalt, realizat pe baza unui monococ din fibră de carbon şi acoperit cu panouri de caroserie compozite, a fost prezentat potențialilor clienți în decembrie 2019, la un eveniment special cu uşile închise, organizat în Los Angeles, deşi despre maşină s-a aflat abia acum câteva săptămâni. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi vezi cum arată în detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram