Volvo Cars a introdus în premieră în lume o tehnologie de evaluare a calităţii aerului în mașinile sale, permițând proprietarilor să respire unul mai curat și mai sănătos în interiorul acestora, dar și să-l curețe pe cel din cabină înaintea călătoriilor.

Noua tehnologie Advanced Air Cleaner a companiei vine cu un senzor care măsoară nivelurile de particule PM2.5 în interiorul cabinei, creând o caracteristică care nu este disponibilă în nicio altă mașină aflată în prezent pe piață.

În China, unde măsurătorile PM2.5 și serviciile de informații conexe sunt bine stabilite, șoferii Volvo pot compara, de asemenea, calitatea aerului din interiorul cabinei cu cea din afara mașinii. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!