/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ „Pomul Vieții” de sub podul de la Telecentru a fost finalizat. Când va avea loc lansarea oficială

missing
15 septembrie 2020, ora 09:48

Pictura murală de sub podul de la Telecentru a fost finalizată. Mâine va avea loc deschiderea oficială a zonei după renovare, anunță autoritățile publice locale. 

Pictura murală cuprinde integral elementele brandului de țară al Republicii Moldova – „Pomul Vieții” și se întinde pe toată zona de la intersecția străzii Miorița cu șoseaua Hâncești, spre ieșirea din oraș.

Costul estimativ al proiectului este de 300 mii lei, iar banii au oferiți de doi întreprinzători. Inițiativa face parte din Campania națională „Ne-am Pornit” şi este un proiect inedit, un concept turistic, care pune în valoare tradițiile cu experiențe autentice și neexplorate.

Pentru realizarea picturii murale au fost utilizate 3 tone de vopsea. Cei 3.800 m2 au fost pictați în 35 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram