Pictura murală de sub podul de la Telecentru a fost finalizată. Mâine va avea loc deschiderea oficială a zonei după renovare, anunță autoritățile publice locale. 

Pictura murală cuprinde integral elementele brandului de țară al Republicii Moldova – „Pomul Vieții” și se întinde pe toată zona de la intersecția străzii Miorița cu șoseaua Hâncești, spre ieșirea din oraș.

Costul estimativ al proiectului este de 300 mii lei, iar banii au oferiți de doi întreprinzători. Inițiativa face parte din Campania națională „Ne-am Pornit” şi este un proiect inedit, un concept turistic, care pune în valoare tradițiile cu experiențe autentice și neexplorate.

Pentru realizarea picturii murale au fost utilizate 3 tone de vopsea. Cei 3.800 m2 au fost pictați în 35 de zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!