/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Încă o hartă online pentru Chișinău. Locuitorii vor putea urmări adresele unde se intervine cu lucrări

missing
15 septembrie 2020, ora 10:39

Încă o hartă online pentru municipiul Chișinău. Autoritățile locale au creat o hartă online pe care pot fi urmărite echipele de intervenție a mai multor întreprinderi municipale cum ar fi Regia „Exdrupo”, „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Regia „Autosalubritate” şi „Apă-Canal Chişinău”. Astfel, chișinăuienii vor putea urmări unde sunt adresele de intervenție.

Pe autospecialele acestor întreprinderi au fost instalate sisteme GPS, iar adresele de intervenție pot fi vizualitate, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Astfel, orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren şi în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt”, susține primarul Ion Ceban.

De menționat că în prezent, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze şi a Regiei Transport Electric Chişinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram