Încă o hartă online pentru municipiul Chișinău. Autoritățile locale au creat o hartă online pe care pot fi urmărite echipele de intervenție a mai multor întreprinderi municipale cum ar fi Regia „Exdrupo”, „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Regia „Autosalubritate” şi „Apă-Canal Chişinău”. Astfel, chișinăuienii vor putea urmări unde sunt adresele de intervenție.

Pe autospecialele acestor întreprinderi au fost instalate sisteme GPS, iar adresele de intervenție pot fi vizualitate, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Astfel, orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren şi în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt”, susține primarul Ion Ceban.

De menționat că în prezent, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze şi a Regiei Transport Electric Chişinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!