/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ministrul rus de externe: „Occidentul folosește cazul lui Navalnîi ca pretext pentru sancțiuni împotriva Moscovei”

missing
15 septembrie 2020, ora 06:40

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a acuzat Occidentul că se foloseşte de presupusa otrăvire a criticului Kremlinului Aleksei Navalnîi ca pretext pentru a impune sancţiuni suplimentare împotriva Moscovei, scrie agerpres.ro.

Declaraţiile au fost făcute la scurt timp după ce Lavrov a anulat o vizită planificată la Berlin pentru discuţii marţi din cauza a ceea ce Ministerul de Externe rus a declarat că este o schimbare în programul omologului său german.

Suspiciunile de otrăvire cu un agent neurotoxic Noviciok a lui Navalnîi, tratat într-un spital din Berlin, a stârnit noi tensiuni între Rusia şi Occident. Moscova a declarat că încă nu a văzut dovezi privind otrăvirea acestuia.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram