/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Oferta zilei: Se vinde un W124 cum nici Mercedes nu s-a încumetat să-l facă, numai bun pentru Moldova

missing
15 septembrie 2020, ora 12:40

Un concetăţean din Ceadîr-Lunga şi-a scos la vânzare maşina mai neobişnuită, în care a investit şi bani, dar şi timp. Acesta a transformat un înstărit Mercedes-Benz E-Class sedan, în caroserie W124, într-un off-roader în toată regula!

Acum are tracţiune 4×4, o gardă la sol generoasă, dar şi nişte bullbar-uri care să protejeze partea frontală şi posterioară a caroseriei, nişte caracteristici elementare pentru a putea ieşi în afara asfaltului cu o mai mare linişte sufletească.

“Proiectul este finalizat în proporţie de 98%, este necesară implicarea doar asupra unor lucruri mici, în principal pe cosmetizare. Nu doar îl vând, ci mi-l smulg din inimă. Un automobilul foarte interesant”, este descrierea scurtă a anunţului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram