Un concetăţean din Ceadîr-Lunga şi-a scos la vânzare maşina mai neobişnuită, în care a investit şi bani, dar şi timp. Acesta a transformat un înstărit Mercedes-Benz E-Class sedan, în caroserie W124, într-un off-roader în toată regula!

Acum are tracţiune 4×4, o gardă la sol generoasă, dar şi nişte bullbar-uri care să protejeze partea frontală şi posterioară a caroseriei, nişte caracteristici elementare pentru a putea ieşi în afara asfaltului cu o mai mare linişte sufletească.

“Proiectul este finalizat în proporţie de 98%, este necesară implicarea doar asupra unor lucruri mici, în principal pe cosmetizare. Nu doar îl vând, ci mi-l smulg din inimă. Un automobilul foarte interesant”, este descrierea scurtă a anunţului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!