Suzuki a lansat noul Swace, un break elegant şi versatil cu un design atletic, care oferă un condus confortabil, inclusiv datorită performanţei hibride a trenului de rulare.

Swace este al doilea vehicul care urmează să fie comercializat de Suzuki în Europa, fiind de fapt o Toyota Corolla Touring Sports de nouă generaţie, în cadrul unui acord de afaceri de colaborare între cele două companii.

Designul frontal unic, diferit pe modelul Suzuki, se centrează în jurul farurilor sale bi-beam LED și a grilei hexagonale mari cu o plasă tip fagure. Farurile și grila superioară sunt plasate într-o singură curbă continuă pentru un aspect sportiv și larg, în timp ce bara de protecție, grila inferioară și rama proiectoarelor anti ceaţă sunt poziționate aproape de sol. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!