/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră europeană “cunoscută” de la Suzuki: noul Swace

missing
15 septembrie 2020, ora 15:23

Suzuki a lansat noul Swace, un break elegant şi versatil cu un design atletic, care oferă un condus confortabil, inclusiv datorită performanţei hibride a trenului de rulare.

Swace este al doilea vehicul care urmează să fie comercializat de Suzuki în Europa, fiind de fapt o Toyota Corolla Touring Sports de nouă generaţie, în cadrul unui acord de afaceri de colaborare între cele două companii.

Designul frontal unic, diferit pe modelul Suzuki, se centrează în jurul farurilor sale bi-beam LED și a grilei hexagonale mari cu o plasă tip fagure. Farurile și grila superioară sunt plasate într-o singură curbă continuă pentru un aspect sportiv și larg, în timp ce bara de protecție, grila inferioară și rama proiectoarelor anti ceaţă sunt poziționate aproape de sol. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram