KIA Motors Rusia introduce sedanul actualizat Rio, care este puţin diferit faţă de cel în specificaţie occidentală. Acest model de 4 ani la rând se clasează cu încredere pe locul 1 în popularitate în rândul tuturor modelelor de origine străină de pe piața rusă. În plus, a devenit deja cea mai recunoscută mașină din segment.

De la introducerea modelului Rio, clienții ruși au achiziționat deja aproximativ 900.000 de astfel de vehicule! Apropo, anume acest automobil este disponibil şi la dealerul oficial KIA în Republica Moldova, astfel încât putem spune că este aşteptat şi la noi în ţară.

KIA Rio păstrează o valoare excelentă pentru banii săi, atrage cu disponibilitatea de conținut și servicii, dar şi prin fiabilitate. În același timp, mașina oferă unul dintre cele mai înalte niveluri de echipamente din segment, caracteristici bune dinamice și de funcționare, un grad ridicat de confort. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!