/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră în Rusia: Popularul KIA Rio a fost actualizat

missing
15 septembrie 2020, ora 18:43

KIA Motors Rusia introduce sedanul actualizat Rio, care este puţin diferit faţă de cel în specificaţie occidentală. Acest model de 4 ani la rând se clasează cu încredere pe locul 1 în popularitate în rândul tuturor modelelor de origine străină de pe piața rusă. În plus, a devenit deja cea mai recunoscută mașină din segment.

De la introducerea modelului Rio, clienții ruși au achiziționat deja aproximativ 900.000 de astfel de vehicule! Apropo, anume acest automobil este disponibil şi la dealerul oficial KIA în Republica Moldova, astfel încât putem spune că este aşteptat şi la noi în ţară.

KIA Rio păstrează o valoare excelentă pentru banii săi, atrage cu disponibilitatea de conținut și servicii, dar şi prin fiabilitate. În același timp, mașina oferă unul dintre cele mai înalte niveluri de echipamente din segment, caracteristici bune dinamice și de funcționare, un grad ridicat de confort. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram