Jaguar introduce evoluţia modelului F-PACE, una frumoasă, sub forma unui facelift! Cu un design exterior modificat, un frumos creat interior nou, un sistem multimedia Pivi Pro de ultimă generație și o gamă de motoare cu patru și șase cilindri în linie, inclusiv cu tehnologii PHEV şi MHEV, noul Jaguar F-PACE facelift este mai luxos, mai conectat și mai eficient.

Noul design exterior conferă SUV-ului multi premiat o prezență mai curată, mai sigură, cu o capotă nouă sculptată. Aceasta contribuie, de asemenea, la un finisaj mai izbitor prin reducerea numărului de linii de închidere pe partea din față a mașinii.

O grilă de radiator extinsă în dimensiuni prezintă o plasă diamantată, în timp ce orificiile laterale de pe aripi prezintă acum emblema Leaper, demonstrând atenția excepțională la detalii găsite chiar de-a lungul vehiculului. Află mai multe detalii, dar şi cât costă în Moldova, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!