/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră mondială: Noul Jaguar F-PACE facelift – acum îşi merită şi mai mult banii

15 septembrie 2020, ora 11:07

Jaguar introduce evoluţia modelului F-PACE, una frumoasă, sub forma unui facelift! Cu un design exterior modificat, un frumos creat interior nou, un sistem multimedia Pivi Pro de ultimă generație și o gamă de motoare cu patru și șase cilindri în linie, inclusiv cu tehnologii PHEV şi MHEV, noul Jaguar F-PACE facelift este mai luxos, mai conectat și mai eficient.

Noul design exterior conferă SUV-ului multi premiat o prezență mai curată, mai sigură, cu o capotă nouă sculptată. Aceasta contribuie, de asemenea, la un finisaj mai izbitor prin reducerea numărului de linii de închidere pe partea din față a mașinii.

O grilă de radiator extinsă în dimensiuni prezintă o plasă diamantată, în timp ce orificiile laterale de pe aripi prezintă acum emblema Leaper, demonstrând atenția excepțională la detalii găsite chiar de-a lungul vehiculului. Află mai multe detalii, dar şi cât costă în Moldova, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram