Audi adaugă un nou membru al familiei A3: noul A3 Sportback 30 g-tron. Funcționarea cu CNG sau biometan face modelul compact deosebit de economic și ecologic, cu emisii foarte scăzute. Ca restul variantelor noii serii de modele A3, acesta are un design sportiv, un concept de operare digital și echipamente standard generoase.

Ca toate modelele din serie, sub exteriorul expresiv Audi A3 Sportback 30 g-tron se află multe tehnologii din clasa full-size. Ele pot fi găsite în conceptul de operare și infotainment, faruri, interior și o manipulare echilibrată sportiv. În funcție de poziția spătarelor scaunelor din spate, compartimentul de bagaje are un volum de 280-1.100 litri. Podeaua de încărcare este la nivel cu marginea portbagajului.

Audi A3 Sportback 30 g-tron vine standard cu următoarele echipamente: faruri LED, panou de bord digital, sistem multimedia operabil pe ecran tactil de 10.1 inci, volan multifuncțional acoperit cu piele și sistemele de asistență Audi pre sense front, lane departure warning, swerve assist şi turn assist. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!