/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră: Noul Audi A3 Sportback a fost pus pe gaz din fabrică

missing
15 septembrie 2020, ora 16:52

Audi adaugă un nou membru al familiei A3: noul A3 Sportback 30 g-tron. Funcționarea cu CNG sau biometan face modelul compact deosebit de economic și ecologic, cu emisii foarte scăzute. Ca restul variantelor noii serii de modele A3, acesta are un design sportiv, un concept de operare digital și echipamente standard generoase.

Ca toate modelele din serie, sub exteriorul expresiv Audi A3 Sportback 30 g-tron se află multe tehnologii din clasa full-size. Ele pot fi găsite în conceptul de operare și infotainment, faruri, interior și o manipulare echilibrată sportiv. În funcție de poziția spătarelor scaunelor din spate, compartimentul de bagaje are un volum de 280-1.100 litri. Podeaua de încărcare este la nivel cu marginea portbagajului.

Audi A3 Sportback 30 g-tron vine standard cu următoarele echipamente: faruri LED, panou de bord digital, sistem multimedia operabil pe ecran tactil de 10.1 inci, volan multifuncțional acoperit cu piele și sistemele de asistență Audi pre sense front, lane departure warning, swerve assist şi turn assist. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram