Hyundai a prezentat în această pentru noi noapte, în Coreea de Sud, noua generaţie Tucson, a patra la număr, a unui model bestseller care a făcut furori nu numai în ţara noastră, ci şi peste hotare, vorbind în particular despre generaţia precedentă.

Aflaţi că de la momentul lansării modelului, pentru prima dată în 2004 şi până în prezent, SUV-ul a fost vândut în peste şapte milioane de exemplare la nivel mondial, iar în Europa în peste 1.4 milioane.

Noul SUV compact Hyundai ajunge pe piață cu un nou look revoluționar și ambițios, care urmează noua identitate de design Sensuous Sportiness a companiei. Află toate detaliile despre model în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!