Un bărbat de 31 de ani, dintr-o localitate din Criuleni a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție din capitală, după ce ar fi furat un card bancar și ar fi sustras ilegal 7000 de lei.

Totul s-ar fi întâmplat pe 24 iunie, când la Inspectoratul de Poliție a sectorului Centru, s-a adresat cu o plângere un tânăr  de 27 de ani, anunțând că i-a fost furat cardul bancar.

Astfel, în cadrul investigațiilor s-a stabilit că extragerea banilor a fost efectuată de la un bancomat din cartierul Telecentru al capitalei. Fiind analizate imaginile de pe camerele de supraveghere, a fost identificat făptașul.

Individul reținut este cercetat penal pentru furt și ar putea să fie condamnat până la patru ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!