/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reținut după ce ar fi furat un card bancar. Ce pedeapsă riscă un bărbat din Criuleni

missing
15 septembrie 2020, ora 12:31

Un bărbat de 31 de ani, dintr-o localitate din Criuleni a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție din capitală, după ce ar fi furat un card bancar și ar fi sustras ilegal 7000 de lei.

Totul s-ar fi întâmplat pe 24 iunie, când la Inspectoratul de Poliție a sectorului Centru, s-a adresat cu o plângere un tânăr  de 27 de ani, anunțând că i-a fost furat cardul bancar.

Astfel, în cadrul investigațiilor s-a stabilit că extragerea banilor a fost efectuată de la un bancomat din cartierul Telecentru al capitalei. Fiind analizate imaginile de pe camerele de supraveghere, a fost identificat făptașul.

Individul reținut este cercetat penal pentru furt și ar putea să fie condamnat până la patru ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram