/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Contrabandă cu mașini de lux, în valoare de 2.5 mln de lei. Schema pusă la cale de patru moldoveni și trei cetățeni străini

missing
15 septembrie 2020, ora 18:15

Contrabandă cu mașini de lux în valoare de două milioane și jumătate de lei. Ilegalitatea a fost pusă la cale de către un grup infracțional, care a adus clandestin în țară, automobile scumpe. Rețeaua a fost descoperită zilele trecute de către angajații poliției de frontieră.

În urma perchezițiilor, făcute la sfârșitul săptămânii trecute, acasă la bănuiți, dar și în alte locații din Chișinău, Orhei și Anenii-Noi, angajații Poliției de Frontieră au ridicat șase mașini de lux și o motoretă. Potrivit autorităților, acestea ar fi fost aduse ilegal din Uniunea Europeană.

În urma descinderilor au fost ridicate mai multe acte și certificate de înmatriculare cu semne de falsificare. Potrivit informațiilor, schema a fost pusă la cale de către șapte persoane – patru moldoveni și trei cetățeni străini. Aceștia perfectau și foloseau în mod fraudulos certificate de înmatriculare, documente vamale, dar și modificări mecanice neautorizate. Bănuiții și-au recunoscut vina. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram