Contrabandă cu mașini de lux în valoare de două milioane și jumătate de lei. Ilegalitatea a fost pusă la cale de către un grup infracțional, care a adus clandestin în țară, automobile scumpe. Rețeaua a fost descoperită zilele trecute de către angajații poliției de frontieră.

În urma perchezițiilor, făcute la sfârșitul săptămânii trecute, acasă la bănuiți, dar și în alte locații din Chișinău, Orhei și Anenii-Noi, angajații Poliției de Frontieră au ridicat șase mașini de lux și o motoretă. Potrivit autorităților, acestea ar fi fost aduse ilegal din Uniunea Europeană.

În urma descinderilor au fost ridicate mai multe acte și certificate de înmatriculare cu semne de falsificare. Potrivit informațiilor, schema a fost pusă la cale de către șapte persoane – patru moldoveni și trei cetățeni străini. Aceștia perfectau și foloseau în mod fraudulos certificate de înmatriculare, documente vamale, dar și modificări mecanice neautorizate. Bănuiții și-au recunoscut vina. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!